به گزارش مشرق به نقل از مهر، در خصوص دلایل حاضر نشدنش در جلسات هیئت مدیره باشگاه و همچنین مشکلات اخیر باشگاه استقلال ضمن بیان مطلب فوق گفت: همیشه من در سخت ترین شرایط در کنار تیم استقلال بوده ام، اگر نامه ای نوشته و پیشنهاد کناره گیری کردم بیشتر به خاطر استقلال بود.
وی افزود: پیشنهاد کناره گیری را دادم چون دوستانی به هیئت مدیره آمده اند که صاحب نفوذ بوده و در دولت و وزارت ورزش موثر هستند ومی توانند به استقلال کمک کنند. ضمن اینکه احساس میشد برخی از دوستان که من را نمی شناختند، فکر می کردند که ما به زور خودمان را به ورزش و باشگاه استقلال چسبانده و وزارت ورزش را یرای این موضوع تحت فشار گذاشته ایم.
عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال خاطر نشان کرد: در واقع استعفا به معنای پیشنهاد کناره گیری بود مبنی بر اینکه من هیچ اصراری برای آنکه عضو هیئت مدیره باشم ندارم. من از سال 1374 قبل از اینکه وارد هیئت مدیره باشگاه استقلال بشوم نماینده مجلس شدم. قبل از انقلاب نیز من از هواداران تیم فوتبال استقلال بودم و تیم استقلال مسجد سلیمان را تاسیس و تقویت کردیم. در واقع قضیه کناره گیری من مانند داستان معروف کناره گیری آن مادر واقعی است که در دعوایی که سر بچه اش پیش آمد، تسلیم شد و گفت: بچه را نصف نکنید و کنار کشید.
وی همچنین ادامه داد: من احساس تکلیف کردم تا این پیشنهاد را بدهم اما این تصمیم به معنی کنار رفتنم از تیم استقلال نبود. همانطور که همه دیدند اولین نفر بودم که سر تمرین تیم استقلال رفتم و بازیکنان را در این بی پولی دلداری دادم. ضمن اینکه دنبال مطالبات آنها در سازمان مدیریت نیز رفتم و در حال حاضر در دیوان محاسبات کشور به دنبال برطرف کردن معضل کمک مالی به باشگاه استقلال هستم.
امیدوار رضایی تاکید کرد: من حتی جلساتی نیز با وزیر ورزش و جوانان و همچنین وزیر اقتصاد که رئیس مجمع باشگاه استقلال نیز است داشتم و پیشنهاد کناره گیری خود را با این دوستان مطرح کردم و به طور جدی به ایشان گفتم اگر صلاح می دانید دوستانی بیایند که کارایی بهتری از من دارند که درطرح این موضوع با مخالفت هر دوی آنها مواجه شده و اصرار کردند که در استقلال بمانم.
وی در پاسخ به این پرسش که پس چرا در جلسات هیئت مدیره شرکت نمی کنید گفت: در هفته های گذشته من تصمیم خود را واقعا گرفته بودم که در جلسات هیئت مدیره حاضر نشوم اما به دلیل آنکه برنامه ای داشتم که از قبل تنظیم و هماهنگ شده بود و در خصوص آن قول داده بودم، نتوانستم در جلسه عصر دوشنبه هیئت مدیره باشگاه حضور پیدا کنم اما اگر مشکل خاصی پیش نیاید در جلسه آینده اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال شرکت خواهم کرد.
امیدوار رضایی خاطرنشان کرد: دوشنبه شب نیز برای تکمیل فرمهای اعضای هیئت مدیره و رئیس مجمع استقلال که باید به ثبت شرکتها برسد به وزارت ورزش و جوانان رفتم چون ظاهرا برای ثبت این فرمها در شرکتها مشکلی به وجود آمده که می خواهم ببینم مشکل چیست تا اگر کاری در این خصوص از دست من بر می آید انجام دهم.
عضو هیئت مدیره استقلال در پاسخ به این پرسش که برخی ها علت کناره گیری شما را مربوط به تصویب و اجرای طرح نظارت استصوابی مجلس در آینده نزدیک می دانند که این موضوع باعث شده تا قبل از آنکه مجبور به کناره گیری از هیئت مدیره شوید، خودتان کناره گیری کنید، تاکید کرد: نماینده مجلس کارمند دولت محسوب نمیشود. برداشت برخی ها از اصل 141 قانون اساسی این است ولی شورای نگهبان به عنوان مفسر قانون اساسی این موضوع را قبول ندارد.
وی همچنین ادامه داد: در حال حاضر این طرح که در مجلس تایید شده هنوز به تایید شورای نگهبان نرسیده است که در صورت تصویب هنوز وضعیت این موضوع مشخص نیست چون گفته می شود که نمایندگان شامل قانون دو شغله ها می شوند اما قانون دوشغله ها نیز شغل را تمام وقت و دارای پست سازمانی می داند. در واقع نمایندگان مجلس که عضو هیئت مدیره می شوند به صورت نیمه وقت حضور دارند. ضمن اینکه حقوقی نیز به خاطر این کار دریافت نمی کنند اما این موضوع در خصوص مدیر عامل که باید به طور تمام وقت در باشگاه حاضر باشد صادق است.
امیدوار رضایی در خصوص مشکلات مالی باشگاه استقلال عنوان کرد: من در این خصوص جلسه ای را با شوقانی معاون مالی وزارت ورزش و جوانان داشتم که قول دادند، ظرف دو روز آینده مبلغی را به حساب باشگاه واریز کنند. دولت هیچوقت نباید کمک خود را قطع کند بلکه دولت باید متولی نباشد. در آینده نزدیک سهام باشگاه استقلال باید به مردم واگذار شود. البته این کار باید طبق قانون از سال گذشته شروع می شد، چون این موضوع روند سخت و پیچیده ای دارد باید در این خصوص کار کارشناسی و اصولی انجام شود که این موضوع نیاز به زمان بیشتری خواهد داشت.
وی همچنین خاطرنشان کرد: از نظر ما باید استقلال و پرسپولیس 100 درصد خصوصی شود نه اینکه بخشی از سهام آن به مردم و هواداران واگذار شود. ضمن اینکه در آن موقع نیز دولت نباید حمایت خود را از این دوباشگاه به عنوان بخش خصوصی قطع کند، بلکه موظف است طبق قانون در زمینه های عمرانی و ساخت و ساز به بخش خصوصی کمک کند. در واقع مهم این است که دولت تصدی گری نکرده و متولی این دو باشگاه نباشد.
رضایی در خصوص اینکه آیا با تقسیم بندی وظایفی که بین اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال در چارت سازمانی این باشگاه انجام شده موافقید گفت: من با این تقسیم بندی ها موافق نیستم و حتی آقای وزیر هم در این خصوص گلایه داشتند و قرار شده است که اصلاحاتی در این خصوص انجام شود.